Bilbrokeren – sælg din brugte bil hurtigt med garanti

Hos bilbrokeren har du mulighed for at sælge din brugte bil hurtigt. Du kan endda få garanti på bilen i forbindelse med salget og tjene mere.

Vardia har indledt et samarbejde med Bilbrokeren, som hurtigt kan hjælpe med salget af din brugte bil. De håndterer annonceringen og henvendelser fra potentielle købere- det eneste du selv skal gøre er at fremvise bilen. Inden salget bliver der foretaget en brugtbiltest, hvor bilens funktioner testes grundigt.

Alt for mange får en dårlig oplevelse i forbindelse med bilsalg. Enten får man ikke den forventede pris eller også opstår der problemer efter salget.

Når du skal sælge din bil er der flere måder at gøre det på. Mange vælger selv at gøre det og ofte ender det med at tage lang tid, man får ikke den forventede pris for bilen og flere oplever, at den nye ejer ikke omregistrerer bilen i tide. Ifølge loven har den nye ejer 21 dage til at omregistrere bilen, men ofte sker det ikke. Du betaler for forsikring og vægtafgift frem til den nye ejer omregistrerer bilen, hvilket kan ende med at blive dyrt. Flere ender med selv at skulle tvangsafmelde bilen hos SKAT.

Hos bilbrokeren er det et krav at bilen omregistreres inden den overdrages til den nye ejer.

 

 • Nemt og hurtigt

  Når vi sælger din bil går det nemt og hurtigt. Vi sørger for annonceringen og henvendelser. Du skal kun sørge for at fremvise bilen.

 • Solgt eller gratis

  Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis.

 • Sælg din bil med garanti og få op til 20 % mere i pris

  Når du sælger bilen gennem Bilbrokeren viser undersøgelser, at du får op til 20 % mere for den ved et salg.

 • Vi sørger for detaljerne

  Slip for en dårlig oplevelse og lad os klare salget af din bil. Vi har erfaringen og ved hvad der er vigtigt at være opmærksom på.

Kontakt os og få en snak om salget af din brugte bil