Fritidshusforsikring i Sverige – Danske Torpare

Vardia har sammen med Danske Torpare udviklet en fritidshusforsikring til danskere med et fritidshus i Sverige.

Vardias Fritidshusforsikring til medlemmer af Danske Torpare har ud over en god pris og stærke dækninger nogle helt unikke fordele:

  • Dansk kundeservice og skadesbehandling

    Med en fritidshusforsikring hos Vardia får du dansk kundeservice og dansk skadesbehandling. Vi har desuden danske forsikringsvilkår og danske policer

  • Tilvalgsdækninger

    Du har mulighed for at vælge mellem flere attraktive tilvalgsdækninger som f.eks. skjulte rør, svamp og insekt, stikledninger og indboforsikring. På den måde undgår du at betale for en dækning du ikke behøver.

  • Månedsvis eller helårlig betaling

    Hos Vardia har du muligheden for frit at vælge mellem helårlig eller månedsvis betaling af din forsikring. Månedsvis betaling er naturligvis gebyrfri.

Klik her for at downloade vilkår for fritidshusforsikringen

Om Danske Torpare

Danske Torpare er en interesseorganisation for danskere med fritidshus eller ødegård i Sverige – også de der overvejer huskøb. “Torpare” betyder husmand på svensk.

Danske Torpare hjælper med alt, der relaterer til køb og eje af bolig samt ophold og oplevelser i Sverige. Du kan få hjælp til advokatrådgivning og tekniske spørgsmål til færgerabat og svenskundervisning.

Danske Torpare blev stiftet i 1980 og har omkring 10.500 medlemmer.

Vil du vide mere om Danske Torpare?

Hvis du ønsker at læse mere om foreningen Danske Torpare og deres medlemsfordele, så kan du klikke her.