Bilforsikring som er tilpasset dit behov

Vardia tilbyder en billig bilforsikring til private

Du skal altid have en lovpligtig ansvarsforsikring til dit motorkøretøj. Derudover kan du vælge kaskoforsikring for større økonomisk tryghed.
Du kan udvide din ansvarsforsikring hos Vardia med vejhjælp og førerpladsdækning. Hvis du har valgt kaskodækning på din bil, så kan du tilkøbe friskade, førerpladsdækning og vejhjælp.

Klik her for at downloade vilkår for bilforsikringen

Enkel, overskuelig og billig bilforsikring

Hos Vardia ønsker vi at lave enkle forsikringer til konkurrencedygtige priser, hvor du ikke skal betale ekstra for andres risiko, men udelukkende for den risiko, som du selv udgør. I dækningsskemaet herover kan du se, hvad din bilforsikring kan indeholde.

Vardia Bilforsikringenkel bilforsikring til en fantastisk pris

billig bilforsikring

Kørsel i udlandet?

Hvis du skal til udlandet i din bil, så husk at medbringe rødt eller grønt kort. Det er vigtigt at orientere sig om hvilke krav de forskellige lande har.

Brug for vejhjælpskort?

Du kan med fordel printe et vejhjælpskort og medbringe i din bil, så du ved hvor du skal henvende dig, hvis du får brug for hjælp.

Mere om Vardia Bilforsikring

 • Billig bilforsikring med mulighed for at vælge forskellige tilvalgsdækninger
 • Mulighed for gebyrfri månedsvis betaling.
 • Fastprisordning, hvor prisen ikke stiger efter en skade.
 • Mulighed for at vælge 0 kroner i selvrisiko.
 • Gratis lånebil ved kaskoskade.
 • Man betaler for det antal kilometer man kører.
 • Ingen ekstra betaling for trækkrog.
Der er mulighed for at tilkøbe følgende tilvalgsdækninger til din bilforsikring:

 • Førerulykke: Erstatning ved død eller invaliditet, hvis du som fører kommer til skade og ikke får erstatning fra anden side. Førerulykkesforsikring dækker følger efter personskade i form af tandskade, varige mén, erhvervsevnetab og tab af forsørger.

 

 • Vejhjælp: Vejhjælp sørger for assistance hvis uheldet er ude. Gennem din bilforsikring hos Vardia får du en vejhjælpspakke som dækker din forsikrede bil i hele Danmark og Europa.
  Vi dækker starthjælp, bugsering, døroplukning og meget andet.

  Samarbejde med Dansk Autohjælp

  Ikon for SOS Dansk Autohjælp

 

 • Friskade (kun muligt med kaskodækning): Friskadedækning er et tillæg til din kaskoforsikring. Den gør, at du slipper for selvrisiko ved f.eks. tyveri og brand. Hvis du får repareret din bilrude i stedet for at udskifte den, slipper du også for selvrisiko ved glasskader. Skal ruden udskiftes, vil der være en selvrisiko på 1/3 af skaden, dog minimum 1.500 kr. Friskadedækning betyder desuden at du slipper for selvrisiko ved f.eks. tyveri og brand, hærværk og nedfaldne genstande
Dækning:
Som 17-årig er du dækket på samme vilkår og efter samme regler, som gælder for 18-årige bilister i dag. Du er ansvarlig for at overholde trafikreglerne, uanset om du eller en anden sidder som ledsager i bilen. Hvis der sker en skade er du selvfølgelig dækket efter de vilkår forsikringen har. Du skal være opmærksom på, at der opkræves en selvrisiko på min. 6.000 kr. når fører af bilen er under 26 år. Dette er også uanset om forsikringen er købt med en lavere selvrisiko.

Regler:

 • 17-årige bilister skal ledsages af en voksen, som er mindst 30 år gammel, med kørekort og mindst ti års erfaring som bilist.
 • Den voksne ledsager må ikke selv have fået hverken betinget eller ubetinget frakendt sit kørekort i løbet af en tiårig periode.
 • Den voksne ledsager skal selv være i stand til at køre bil og må altså ikke være beruset.
 • 17-årige skal, lige som 18-årige skal det i dag, have bestået både teori og praksis, inden de kan få deres kørekort udleveret.

Klik her for at læse mere om reglerne for 17-årige bilister.